Onderzoek naar informatiemanagement in de crisisbeheersing  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Fysieke Veiligheid.nieuws - 13 januari 2021
Veiligheidsprincipes kleinschalige EOS’en
De uitgangspunten in dit document bieden de gebruikers van deze systemen de mogelijkheid om veilig een kleinschalig Elektriciteit Opslag Systeem (EOS) te plaatsen.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Herziening leergang Voertuigbediener
"Uit analyse blijkt dat de huidige leergang Voertuigbediener behoorlijk gedateerd is. We steken bij de herziening vooral in op het actualiseren van de les- en leerstof", vertelt projectleider Suzanne Vet.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
IFV verwelkomt Peter Bos als kwartiermaker Onderzoek en Onderwijs
Het IFV versterkt met de komst van Peter Bos als kwartiermaker Onderzoek en Onderwijs de objectieve onderzoekspositie en de onderwijsactiviteiten van de organisatie.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Onderzoek naar informatiemanagement in de crisisbeheersing

De afgelopen jaren hebben verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van informatiemanagement. Zo zijn er onder andere nieuwe functies en rollen bijgekomen. In veiligheidsregio’s wordt informatiemanagement steeds meer gezien als een professie en wordt de meerwaarde ervan breed erkend. Het lectoraat Crisisbeheersing van het IFV doet momenteel onderzoek naar informatiemanagement in de crisisbeheersing. Doel van het onderzoek is om de ervaren meerwaarde van informatiemanagement onder informatiemanagers en operationeel leiders / leiders CoPI in kaart te brengen. De focus van het onderzoek ligt hierbij op informatiemanagement binnen het ROT en CoPI.

Bent u informatiemanager ROT en/of CoPI? Dan zijn we op zoek naar u voor het invullen van de vragenlijst. Het invullen vraagt ongeveer 15 minuten van uw tijd. U kunt meedoen door hieronder op 'vragenlijst' te klikken.

Vragenlijst
 
Kennisevents
29 januari 2021
 
Webinar Crisis opgeschaalde zorg en de burger als bondgenoot
 
Lees meer
7 juni 2021
 
Werkconferentie Drones voor Defensie en Veiligheid
 
Lees meer
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook