Slim gebruik van geodata met het nieuwe LCMS Mobiel  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Nieuws over Netcentrisch Werken - maart 2021
 
Onderzoek leerpunten netcentrisch werken corona nadert eindfase
Adviesbureau Berenschot doet op verzoek van het directeurenoverleg LVCb onderzoek naar de leerpunten op het gebied van netcentrisch werken tijdens de coronacrisis.
Lees meer
Slim gebruik van geodata met het nieuwe LCMS Mobiel
Robbert Sardjoe, adviseur crisisbeheersing bij de VGGM, vertelt waarom deze vernieuwde versie voor veel meer doeleinden toepasbaar is dan alleen voor natuurbrandbestrijding.
Lees meer
 
 
Terugblik Midwintersessies netcentrisch werken & LCMS
Tijdens deze online sessies spraken we met een brede groep crisisprofessionals over actuele thema’s in ons werkveld om ervaringen te delen en van elkaar te leren.
Lees meer
Informatiemanagement bij het Landelijk Operationeel Team Corona
Ruim een jaar na de uitbraak van het coronavirus in Nederland is de impact van de coronacrisis nog iedere dag voelbaar. Bjorn Muskee, werkzaam bij Veiligheidsregio Kennemerland én actief voor het LOT-C aan het woord.
Lees meer
 
LCMS ondersteunt WeerImpactTeam: ervaringen winterweer februari
In februari maakte het WeerImpactTeam (WIT) voor het eerst operationeel gebruik van LCMS. Dit om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de impact van de verwachte winterse weersomstandigheden. Benieuwd hoe dit verliep? Gijs de Leeuw, werkzaam als junior crisismanager bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, deelde zijn ervaringen in een gesprek met DeCrisismanager.nl.

Het volledige artikel vindt u op de website van DeCrisismanager.nl.
Lees meer
 
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook