Informatieveiligheid - Dashboardbattle - Talking Traffic  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Nieuwbrief Programma Informatievoorziening - juni 2021
Ontwikkelingen informatieveiligheid 
De eerste fase van het versnellingsplan informatieveiligheid voor veiligheidsregio’s en het IFV is gestart. Ook is het rapport ‘Evaluatie VNOG hack’ gepubliceerd.
Lees meer
 
Werken onder architectuur
De Architectuurboard heeft een aantal tools ontwikkeld om het werken onder architectuur te bevorderen. Daarnaast is zij op zoek naar nieuwe leden.
Lees meer
 
Jouw dashboard in de spotlight?!
Op dinsdag 21 september a.s. vindt de allerlaatste Dashboardbattle plaats. Tijdens de editie ‘Next level’ strijden collega’s om de eer én een plek op het Brandweerevent 2021.
Lees meer
 
iNowit verbindt innovaties
INowit bestaat uit enthousiaste collega’s uit verschillende veiligheidsregio’s, het IFV en ketenpartners dat nieuwe technologische ontwikkelingen en innovatieve projecten op de voet volgt. Wat staat er op hun agenda?
Lees meer
 
Talking Traffic
Hulpdienstvoertuigen met prio 1 die sneller en veiliger op een plaats incident aankomen, omdat slimme verkeerslichten voor hen op groen gaan en ander verkeer gewaarschuwd is. Hoe gaan veiligheidsregio’s, in navolging van de ambulancesector, aansluiten op Talking Traffic dienstverlening?
Lees meer
 
Blog over datakwaliteit en definities
Dashboards, risicoduiding, dynamische risicoprofielen en datakwaliteit en definities horen onlosmakelijk bij elkaar. Net als de discussie daarover. Wie durft deze te leiden?
Lees meer
 
Kort nieuws 
  • IV-event 2021: zet 30 november in je agenda!
  • Wisselingen voorzitterschap landelijke gremia
  • Roadmap Landelijke ICT-Omgeving
  • Interview ‘Ondertussen in de regio’
Lees meer

Volgende keer in de nieuwsbrief: Interview met Arjan Mengerink en Krishna Taneja en vervolg project Mobiel Breedband (NOOVA). Vorige edities van de nieuwsbrief teruglezen of aanmelden kan via deze link

Vragen, reacties en suggesties zijn van harte welkom via het mailadres: programmaiv@ifv.nl o.v.v. nieuwsbrief.
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Programma Informatievoorziening 2020-2025 dat gezamenlijk wordt uitgevoerd wordt door het IFV en de veiligheidsregio’s, in opdracht van het Veiligheidsberaad. Vanuit het motto ‘Samen slimmer met data’ werken we aan een solide en toekomstbestendige informatievoorziening waarbij data op een slimme manier wordt ingezet voor een veilige en efficiënte incidentbestrijding, risico- en crisisbeheersing. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 4 keer per jaar.