Ontwikkelingen leerroute Directeur Publieke Gezondheid | Ervaringen flexibele leerroutes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Nieuws over GHOR en opgeschaalde zorg - oktober 2021
 
Ontwikkelingen leerroute Directeur Publieke Gezondheid
De flexibele leerroutes die wij op dit moment aanbieden, organiseren wij voor het opleiden van de GHOR crisisrollen de flexibele leerroutes. De opleiding tot Directeur Publieke Gezondheid (DPG) voor zover het de GHOR taken betreft wordt ook meegenomen in de flexibele leerroutes.
Lees meer
 
Ervaringen flexibele leerroutes
In de afgelopen 1,5 jaar zijn de flexibele leerroutes gefaseerd geïntroduceerd. In de eerste fase zijn de ACGZ, HIN en HON als flexibele leerroute aangeboden. Vervolgens zijn de HAG, HPG en OvD-G uitgerold.
Lees meer
 
Overzicht opleidingen GHOR en opgeschaalde zorg
Professionals die een rol hebben in een opgeschaalde situatie binnen de geneeskundige keten kunnen bij de GHOR Academie van het IFV terecht voor een groot aantal opleidingen en trainingen. Ons aanbod bestaat uit opleidingen met open inschrijving en maatwerktrainingen.
Lees meer
 
Foto header: VGGM – GHOR Gelderland-Midden, fotograaf Harry van Schoonhoven
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook