Nieuwsbrief LEC BrandweerBRZO – december 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Nieuwsbrief LEC BrandweerBRZO - december 2021
 
IV alert ‘falen van afwijkende foamdamconstructies’
Het LEC BrandweerBRZO heeft een IV alert afgegeven voor het ‘falen van afwijkende foamdamconstructies’ van aluminium op PGS-29 opslagtanks.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Jaarplan Netwerk Industriële Veiligheid 2022: ‘Samen aan de slag’
2022 wordt het jaar van verandering voor de BrandweerBRZO-community. Het LEC BrandweerBRZO wordt omgedoopt tot LEC Industriële Veiligheid en wordt dan de spil van het gelijknamige netwerk.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Netwerkdag LEC BrandweerBRZO – 11 november 2021
Het was de laatste keer dat de netwerkdag onder de noemer BrandweerBRZO werd gehouden. Deelnemers werden deze dag bijgepraat over het nieuwe BrandweerBRZO scenarioboek en de energietransitie.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Omgevingswet en impact voor veiligheidsregio’s
De verwachte datum van inwerkingtreding is nog altijd 1 juli 2022. Tot 1 juli 2022 is er nog werk aan de winkel, want er verandert ook voor de veiligheidsregio’s meer dan velen denken.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Erwin de Bruin blikt terug op zeven jaar LEC BrandweerBRZO
Zeven jaar lang was Erwin de Bruin het boegbeeld van het LEC BrandweerBRZO. In januari begint hij aan een nieuwe episode als programmamanager BRZO+ onder de vlag van Rijkswaterstaat.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
LBR-GIR op 10 januari in gebruik
Na jaren ontwikkeling en voorbereiding wordt naar verwachting op 10 januari het sein ‘Go!’ gegeven voor de nieuwe BRZO+ inspectiemethodiek LBR en de bijbehorende softwareapplicatie GIR 2.0.
Lees meer
Twitter LinkedIn Facebook WhatsApp
 
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook
Het LEC BrandweerBRZO is een samenwerkingsverband tussen het Instituut Fysieke Veiligheid en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Het LEC BrandweerBRZO ondersteunt, adviseert en vertegenwoordigt de 25 Veiligheidsregio's bij de uitvoering van Brzo-taken. Tevens wordt het Ministerie van Justitie & Veiligheid door het LEC ondersteund. Om deze werkzaamheden uit te voeren ontvangt het LEC BrandweerBRZO jaarlijks een financiële bijdrage van het Rijk.