INowIT boosterdag - Kernregistratie personeel - Het innovatiepartnerschap
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
INowIT boosterdag - Kernregistratie personeel - Het innovatiepartnerschap  |  bekijk online  |  afmelden
Ifv
  Nieuwsbrief Programma Informatievoorziening - december 2021
Vooruitblik activiteiten in 2022
Het Programma Informatievoorziening 2020-2025 heeft een jaarplan voor 2022 opgesteld met een overzicht van relevante activiteiten. Een doorkijkje.
Lees meer
 
KCIV: een samen-steeds-slimmer-met-data-dienstverlening 
Het Kenniscentrum Informatiegestuurde Veiligheid bestaat ruim een jaar. Welke producten en diensten heeft het KCIV tot nu toe opgeleverd?
Lees meer
 
Het innovatiepartnerschap 
Het innovatiepartnerschap is een relatief nieuwe aanbestedingsprocedure. Wat is het precies en wat levert het de coalitie Virtuele Assistent -die er middenin zit- op? Jorne Grolleman, projectleider IFV en Nathalie van der Meyden, tactisch inkoper (IFV) vertellen hierover.
Lees meer
 
INowIT boosterdag geeft energie
De innovatieve netwerkdag van iNowIT op 1 december jl. leverde focus op haar rol en positie en een heldere toekomstdroom op. Met een roadmap en concrete actiepunten gaan de leden energiek 2022 tegemoet! Lees en leer mee. Lid worden? Dat kan ook!
Lees meer
 
De Kernregistratie Personeel helpt om op dezelfde manier gegevens vast te leggen in de regio. Implementatie en vooral standaardisatie in alle regio’s is nog een uitdaging, maar een geautomatiseerde uitvraag van personeelsgegevens voor landelijke personeelsstatistieken is binnen handbereik. En dat is mooi, want de vraag hiernaar vanuit bijvoorbeeld de RCDV en het ministerie van J en V neemt toe. 
Lees meer
 
IV-event 2021: terugkijken?
We kijken terug op een geslaagde online editie van het IV-event op 30 november jl. Heb jij het gemist of wil je onderdelen terugkijken? 
Lees meer
 
Nieuwe podcasts!
Er zijn in de afgelopen maanden twee podcasts uitgekomen over activiteiten van het Programma IV. Zo vertelde Jorne Grolleman (IFV) over de Virtuele Assistent en gingen Ron de Wit (VRT) en Laurens van der Varst (IFV) in gesprek over informatieveiligheid en het versnellingsplan. 

In september 2020 werd de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) getroffen door een aanval met ransomware. Wat is er geleerd, wat moet anders en welke lessen kunnen worden gedeeld? Diemer Kransen (directeur VNOG) en Laurens van der Varst (onderzoeker lectoraat Crisisbeheersing) gaan hierover in gesprek tijdens de 7e aflevering van “Let’s talk about hacks”.
Luister nu
 
Vragen, reacties en suggesties zijn van harte welkom via het mailadres: programmaiv@ifv.nl o.v.v. nieuwsbrief. Vorige edities van de nieuwsbrief teruglezen of aanmelden kan via deze link.
Contact
Postbus 7010
6801 HA Arnhem
www.ifv.nl
info@ifv.nl
 
Service
Afmelden
Gegevens wijzigen
Volg ons op
Twitter   Linkedin   Facebook
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Programma Informatievoorziening 2020-2025 dat gezamenlijk uitgevoerd wordt door het IFV en de veiligheidsregio’s, in opdracht van het Veiligheidsberaad. Vanuit het motto ‘Samen slimmer met data’ werken we aan een solide en toekomstbestendige informatievoorziening waarbij data op een slimme manier wordt ingezet voor een veilige en efficiënte incidentbestrijding, risico- en crisisbeheersing. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 4 keer per jaar.